Taloustutkimus: OP Koti arvioitiin luotettavimmaksi välittäjäksi 11:ttä kertaa peräkkäin

Seutusanomien kuva-arkisto.

ASUNTOMARKKINAT. Taloustutkimuksen Suomi tänään 2021 -tutkimukseen vastanneet pitävät OP Kotia luotettavimpana kiinteistönvälittäjänä. Valinta osui OP Koti -kiinteistönvälitystoimistoon nyt jo 11:ttä kertaa peräkkäin. Uudistunutta OP Koti -palvelua alettiin kehittää vuonna 2017 opkk.fi -verkkosivuston korvaajaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin 17 kiinteistönvälitysliikkeen tunnettuutta, käyttöä, mielikuvia ja suosittelua. OP Koti sai tutkituista ketjuista parhaan kokonaisarvosanan.

OP Koti on tutkimuksen mukaan Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä, ja luotettavuus onkin tärkein ominaisuus kiinteistönvälittäjää valittaessa. Muut tärkeimmät tekijät ja samalla OP Kodin vahvuudet tutkimuksen mukaan ovat asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus, hinta–laatusuhde ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin.

Digitaaliset palveluiden sekä näkyvyyden toimivuus arvioitiin OP Kodissa niin ikään parhaimmalle tasolle.
– OP Koti Etäesittely on hyvä esimerkki digitaalisesta palvelusta, jonka avulla myytävälle asunnolle saa aiempaa huomattavasti laajemman näkyvyyden, esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon voi tutustua ensin videoesittelyn avulla pidemmänkin välimatkan takaa. Suosittu on myös digitaalinen myynnin seurannan palvelumme, kertoo OP Kodin johtaja Lasse Palovaara.

Sähköinen asunto- ja kiinteistökauppa ovat OP Kodin kiinteistönvälityspalveluiden arkea.
– Suomalaisten arvostama aktiivinen yhteydenpito ja asiantunteva, laadukas paikallinen palvelu yhdistettynä digitaalisiin ratkaisuihin takaa onnistuneen kodinvaihdon myös jatkossa. Yhteistyössä osuuspankkien ja Pohjola Vakuutuksen kanssa pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen kodin ostamisen ja myymisen palveluiden kokonaisuuden, helposti saman katon alta, summaa Palovaara.

Taloustutkimus Oy:n Suomi Tänään 2/2021 Kiinteistönvälitys -tutkimus toteutettiin heinäelokuussa 2021 ja siihen osallistui 2 500 iältään 15–79-vuotiasta vastaajaa. 

Turun Seutusanomat