Raision kaupunkistrategia virtuaalitapaamisen aiheena

Raision kaupunginjohtaja Eero Vainio on uuden kuntajohtajakokouksen varapuheenjohtaja. Kuva: Timo Jakonen

RAISIO. Raision kaupunki järjestää kaupunginjohtaja Eero Vainion virtuaalitapaamisen uuteen kaupunkistrategiaan liittyen. Virtuaalitapaaminen toteutetaan tiistaina 8. maaliskuuta. kello 17–18 Teams-alustalla, johon pääsee liittymään mukaan nettiselaimella.

Raision kaupunki on työstänyt uutta strategiaa, jonka tehtävänä on asettaa selkeä päämäärä ja tavoitteet, joita kohti kaupunki etenee. Nyt strategia on valmis ja sen sisältöä lähdetään viemään eteenpäin. Strategian vision mukaan Raisio on vuonna 2035 vehreä ja vetovoimainen uuden sukupolven kasvukaupunki.

Virtuaalitapaamisessa kaupunginjohtaja kertoo uudesta kaupunkistrategiasta ja sen tavoitteista. Kysymyksiä Raision kaupunkistrategiasta voi esittää ennakkoon kaupungin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 20.2. Kaupunginjohtajan puheenvuoron ja ennakkokysymysten läpikäynnin jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä tai kommentteja sekä keskustella strategiasta.

Turun Seutusanomat