Nesteen Soutajat aloitti kisakauden kultamitaliropinalla sisäsoudun mestaruuskisoissa

Sisäsoudun SM-kilpailut järjestettiin 5. helmikuuta. Kuva: Nesteen Soutajat.

SOUTU. Nesteen Soutajien naantalilaiset, turkulaiset ja porvoolaiset edustajat menestyivät hienosti lauantaina 5. helmikuuta virtuaalisesti järjestetyissä sisäsoudun SM-kilpailuissa.

Rowing Finn Joel Naukkarinen tykitti mestaruuksia  liukuhihnalta: tunnin ja 19 minuutin sisään hän saavutti kolme kultaa. Naukkarisen huippukunto lupaa hyvää MM-kisoihin, SM-kisoissakin hän urakoi jälleen ja souti kaikki mahdolliset matkat.

Miesten 4x1000m viestijoukkueessa kisasivat Joel Naukkarinen, Kasper Hirvilampi, Martti Kirjola ja Joonas Kuivalainen voittaen kirkkaasti kultaa. Sama meno jatkui sekajoukkueessa Sanna Huuhka, Lotta Nylund, Joonas Kuivalainen ja Joel Naukkarinen. Joukkueet taistelivat hienosti kultaa Nesteen Soutajille. Nesteen masters -viestijoukkue sijoittui neljänneksi ja joukkueessa souti Virpi Varjolaakso, Lea Juutinen, Tero Mononen sekä Jari Turkki.

Nesteen nuoret naiset urakoivat mallikkaasti mukana mitalitaistoissa 2000 metrillä. Kaikki panostivat antamaan näytön ikäluokkiaan kovemmassa seurassa omia ennätyksiään parantaen.

Vilma Kangasmäki voitti avoimen sarjan kevyiden naisten kultaa ja teki loistavasti samalla kevyiden U23 naisten Suomen ennätyksen ajalla 7.44,5. Lotta Nylund urakoi sekajoukkueviestin lisäksi U23 luokassa taistellen viidenneksi ja Mette Nylund U18 luokassa souti loistavasti pronssimitalin. JUN U14 souti Anni Forsblom luokkansa voittajaksi.

Naisten +40 ikäluokan voittajaksi ahkeroi Ilona Hiltunen reilulla aikaerolla. Kevyiden naisten 50+ ikäluokan hopean nappasi omalla ennätyksellään Virpi Varjolaakso.

Kevyiden miesten avointen kultamitalin saavutti Kasper Hirvilampi ihan omalla ylivoimaisella ajalla. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Turun Seutusanomat