Lumiukkogalleria kaipaa täydennystä

Pyhärantalaisten lumiukkogalleria on avautunut kunnan verkkosivuilla. Kuva: Pyhärannan kunta.

KAMPANJA. Suomen Ladun järjestämän Ulkona kuin lumiukko -kampanjan tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa. Lumiukkoja voi syöttää laskuriin koko kampanja-ajan eli 13. maaliskuuta asti Suomen Ladun verkkosivuilla.

Lumileikkien ilon voi laittaa kiertämään jakamalla kuva rakentamastaan lumiukosta tunnisteella #ulkonakuinlumiukko.

Pyhärannan kunta perusti kampanjasta innostuneena oman lumiukkoihin liittyvän arvonnan. Pyhärantalaisten kannattaa lähettää kuva rakentamistaan lumiukoista sähköpostitse Tiia Haltialle osoitteeseen tiia.haltia@pyharanta.fi.  Kunta arpoo kuvan lähettäneiden kesken mukavia pieniä palkintoja ja voittajien nimet julkaistaan huhtikuun UutisAnkkurissa. Lisäksi kuvat julkaistaan kunnan nettisivuille avatussa lumiukkogalleriassa.

Seutusanomat Vakka