Loimu saa Lakkapään vieraaksi ja yleisön takaisin lehtereille

LENTOPALLO

Viime viikolla paluuta kotiyleisön eteen odottanut Raision Loimu joutui Hurrikaanin korona-tilanteen vuoksi odottamaan vielä yhden viikon lisää, mutta nyt tuo hetki on jälleen käsillä, kun Team Lakkapää matkustaa viikonlopuksi Turun seudulle. Reissun ensimmäinen ottelu isketään Loimua vastaan Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa perjantaina kello 18:30 alkaen. Ottelun isäntänä toimii Mehiläinen.
Ottelutapahtuman ovet ovat jälleen siis yleisölle avoinna ja lehterit voidaan täyttää puolilleen. Pääsylippuja myydään tuttuun tapaan sekä ennakkoon Seat 4 me -palvelussa että Kerttulan liikuntahallin ovilla. Edelleen käynnissä olevan Oranssi Sydän 2 -tukilippukampanjan kautta lippuja ostaneille sisäänkäynti otteluun tapahtuu hallin oikeanpuoleisen oven kautta, eli samasta ovesta mistä kulkee Loimun Partnerkorttilaiset.
Perjantai-illan ottelusta on lupa odottaa tasaista vääntöä, sillä kauden aikana merkittävästi vahvistunut Team Lakkapää on parantanut peliään kauden edetessä. Tästä osoituksena muun muassa juuri viikko sitten puhdas 3-0 kotivoitto TuTosta. Loimu ja Lakkapää ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti ja molemmat ottelut Rovaniemellä ovat päättyneet Loimun 1-3 vierasvoittoihin. Loimulle viikon lisäodottelu teki pelillisesti hyvää, sillä vielä viikko sitten pelaajistossa oli pieniä vammoja sekä koronan jälkeistä herkistelemättömyyttä, mutta nyt kaikki ovat kunnossa ja valmiita laittamaan kaiken peliin kotiyleisön edessä.