Laitilassa leivotaan iloa ikäihmisten ystävänpäivään

LAITILA. Leivo iloa ikäihmisille -kampanja järjestetään tänäkin vuonna Laitilassa. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ry:n Leivo iloa ikäihmisille -tempauksessa järjestetään paikallisia leivoskeräyksiä ympäri maan. Vapaaehtoisten leipojien valmistamat leivonnaiset vievät 14. helmikuuta ystävänpäivän riemua palvelutaloissa asuville ikäihmisille

Laitilassa leivonnaiset toimitetaan Kaukolankodin, Koivukodon ja kotihoidon asiakkaille. Lisätietoja saa joko sähköpostitse laitila@siskotjasimot.fi tai puhelimitse 044 973 3844. Ilmoittautumisia otetaan vastaan keskiviikkoon 9.2. mennessä Siskot ja Simot ry:n nettisivuilla.

Siskot ja Simot ry toteuttaa 25.1.–9.2. hyvän mielen Leivo iloa ikäihmisille -leivontatalkoot Laitilan lisäksi samanaikaisesti Helsingissä, Porvoossa, Espoossa, Vantaalla, Jyväskylässä, Heinolassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Riihimäellä, Posiolla ja Tuusulassa.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Viime vuonna Pähkinäpensaan ja Apilaniityn päiväkodeissa askarreltiin kauniita ystävänpäiväkortteja, jotka liitettiin herkkulähetyksiin. Kuva: Laitilan Kaukolankoti.

#leipomallalähemmäs #leivoiloa

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!