Kaarinan virtuaaliset rekrymessut ystävänpäivänä

Tavata-sovellukseen klikattuaan voi joko kirjautua sisään tai rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi. Kuva: Tavata.

TYÖLLISYYS. Kaarinan Kehitys Oy ja Kaarinan kaupunki järjestävät yhteistyössä Varsinais-Suomen TE-toimiston kanssa virtuaaliset rekrymessut ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Rekrymessuille voi liittyä maksutta Tavata-verkostoitumisalustalla, jossa kohtaavat rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa etsivät ammattilaiset sekä uudelle uralle haluavat, koulutuksesta kiinnostuneet henkilöt.

Tavata-alustalla toimivat rekrymessut ovat auki maanantaina 14.2. kello 10–17. Lue ohjeet osallistumisesta tästä linkistä. Kumppanit-osiossa pääsee tutustumaan työnantajiin ja sopimaan työnantajien edustajien kanssa haastatteluaika. Paikalla on myös oppilaitosten edustajia. Työnantajien ja oppilaitosten edustajien kanssa voi chatata, kun he ovat paikalla.
Ohjelmalavalla alkaa tapahtua kello 10, jolloin avautuu oma ohjelmachat. Yleinen aulachat on myös käytettävissä läpi päivän.

Turun Seutusanomat