Vuoden turkulaista etsitään jälleen

Ehdokkaita on tänä vuonna kahdeksan. Äänen voi myös antaa ehdokaslistan ulkopuoliselle henkilölle. Kuva: Turun kaupunki.

KILPAILU.

Turun kaupunki yhteistyökumppaneineen on avannut äänestyksen uuden Vuoden turkulaisen löytämiseksi. Äänestys on auki 20. tammikuuta saakka, ja voittaja julkistetaan tammikuun lopussa Turun kaupungintalolla.

Tänä vuonna ehdokkaita on kahdeksan: artisti-malli-tubettaja Joalin Loukamaa, kirjastonhoitaja ja kirjailija Ann-Christin Antell, Turun yliopiston psykologian professori Christina Salmivalli, mentalisti Pete Poskiparta, Suomen jalkapallomaajoukkueen luottomaalivahti Lukas Hradecky, Malmin kebab -ravintolan yrittäjä Khaled ”Shokkiäijä” Azizi, lasten sisältöihin erikoistunut taiteilija ja luovan alan yrittäjä Metsämarja Aittokoski ja nukketeatteritaiteilija ja ohjaaja Alma Rajala.

Suosikkiaan voi äänestää Turun Sanomien verkkosivuilla.

Vuoden turkulainen on valittu ja palkittu ensimmäisen kerran vuonna 1985. Hän on nostanut Turkua positiivisessa valossa esiin tai vaikuttanut työllään myönteisesti kaupungin tunnettavuuteen. Vuonna 2020 tittelin vei laulaja ja lauluntekijä Ressu Redford. Äänestyksen järjestävät Turun kaupunki, Turun Sanomat, Radio Auran Aallot ja Yle Turku.

Turun Seutusanomat