Turun Rakenna & Sisusta -messut siirtyvät toukokuulle

Turun Messukeskus.

TAPAHTUMAT. Turun Messukeskuksessa perinteisesti helmikuussa pidettäväksi suunnitellut Rakenna & Sisusta -messut joudutaan jälleen siirtämään. Koronaan liittyvien rajoitustoimenpiteiden vuoksi tapahtuma järjestetään 13.–15. toukokuuta.
– Korona koettelee kovalla kädellä tapahtumia. Varmasti tässä tilanteessa me kaikki odotamme, että pääsemme pian taas normaalilla tavalla kohtaamaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme, toteaa Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

Siirrosta ja käytännön järjestelyistä on ilmoitettu suoraan näytteilleasettajille. Helmikuun tapahtumaan ostetut pääsyliput käyvät sellaisinaan seuraavaan tapahtuma-ajankohtaan.

Huhtikuussa Piha & Puutarha ja Mökki & Meri-messut puhkeavat kukkaan 1.–3. huhtikuuta. Viime vuosien vaihtelevat rajoitus- ja sulkutoimet ovat kohdistaneet monen katseen puutarhan hoitoon ja mökkeilyyn. Messuilla korostuvat jälleen itse tekemisen teemat, muun muassa parvekeviljely ja viherpeukalon mahdollisuudet kaupunkimiljöössä.
– Piha & Puutarha -messut luovat odotetun väripilkun arkeen heti huhtikuun alussa! Messuilta löytyy varmasti inspiraatiota jokaiselle piha- ja parvekepuutarhurille. Mökki & Meri -tapahtumassa taas haetaan ideoita mökin kunnostukseen ja vapaa-ajan viettoon, kertoo projektipäällikkö Ida Ruohomäki.

Turun Messukeskuksen tapahtumatoteutumaa linjaa Lounais-Suomen Aluehallintovirasto. Uudet rajoitukset eivät koske yksityistilaisuuksia, joten kokouspalvelut toimivat voitavin osin normaalisti ja tilaa on saatavilla kokouksille ja koulutuksille.

Turun Seutusanomat