Raision Loimu käynnisti tukikampanjan koronasulun vuoksi

Raision Loimu kaipaa nyt kannattajiensa tukea.

LENTOPALLO

Korona on jatkunut pidempään kuin monikaan osasi noin kaksi vuotta sitten arvata. Raision Loimu valmisteli 12. maaliskuuta 2020 Kerttulassa normaalisti illan Hurmos-ottelua, kun ensin tuli ilmoitus yleisömäärän rajaamisesta ja vain vähän ennen ottelua tarkennettu tieto, että ovet on suljettava yleisöltä kokonaan.

Viime viikonloppuna Loimu valmistautui pelaamaan jälleen Hurmosta vastaan ja valitettavasti ensimmäistä, muttei viimeistä, kertaa tällä kaudella jälleen ilman yleisöä.

– Me yritimme ottelusiirroin varmistaa yleisön pääsemisen mahdollisimman moneen otteluun, mutta toistaiseksi joudutaan nyt siitä huolimatta pelaamaan tyhjille katsomoille, kertoo Jani Nieminen.

Yleisö on tärkeä osa sekä onnistunutta ottelutapahtumaa että seuran kassavirtoja. Nyt Loimu on jälleen valitettavasti tilanteessa, jossa seuran kulut juoksevat normaalisti, mutta yksi tärkeistä tulovirroista on tukittu ulkoisen tekijän toimesta.

Tämän vuoksi Loimu päätti käynnistää Oranssi Sydän 2 -nimeä kantavan tukikampanjan.

– Toivomme siis tukea niiltä ihmisiltä ja yrityksiltä, joille Loimu on merkityksellinen. Haluamme pitää liekin voimakkaana ja pallon ilmassa myös tulevina vuosina!

Kampanjassa voi ostaa tukilippuja, jotka ovat lunastettavissa vapaavalintaisiin runkosarjaotteluihin – kun yleisöä saa taas ottaa katsomoon. Tukilippujen ostajat julkaistaan Loimun puolelta kolmessa eri kanavassa, ellei lippujen ostaja erikseen halua, ettei nimeään julkisteta. Tukilippukampanjassa on tarjolla erilaisia paketteja, jotka sisältävät 1-4 lippua, mutta paketin voi myös räätälöidä Loimun kanssa.

– Aikojen alusta ihmiset ovat kokoontuneet yhteisen leirinuotion ympärille lämpöön ja toistensa seuraan. Raision Loimun ovat kokeneet sadat ja tuhannet juniorit, aikuiset, talkoolaiset, kannattajat ja kumppanit – pidetään yhdessä liekki yllä, toivottaa Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Lisätietoa kampanjasta ja otteluiden järjestämisestä löytyy Loimun nettisivuilta www.raisionloimu.fi.