Impivaaran suksivuokraamossa pidennetyt aukioloajat

Impivaaran hiihtomaa on suosittu ulkoilupaikka vuodesta toiseen. Seutusanomien kuva-arkisto.

LIIKUNTA. Impivaaran suksivuokraamon palvelusta vastaa talven ajan ÅIFK:n jalkapallojaosto ja Turun kaupungin liikuntapalvelut. Suksivuokraamon aukioloaikoja on pidennetty 3.–14.1. kysynnän ansiosta. Vuokraamo on siis auki vielä keskiviikkona 12.1., torstaina 13.1. ja perjantaina 14.1. kello 9–20.

Tulevasta viikonlopusta alkaen vuokraamo palaa normaaleihin aukioloaikoihinsa: 1.3. asti suksia voi vuokrata lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–16 ja tiistaisin 17–20.

Vuokrasuksilla pääsee hiihtämään Impivaaran Nunnavuoren tykkilumiladuilla ja sieltä lähtevillä luonnonlumireiteillä. Latujen kunnossapitäjät päivittävät tiedot latujen kunnosta nettiin turku.fi/latuinfo -sivulle.

Vuokraamon sisätiloihin päästetään yksi asiakas kerrallaan, muut odottavat ulkona. Hyvällä talvisäällä jonotusaika voi olla pitkäkin. Jonottaessa pitää huolehtia turvavälien säilymisestä.

– Toivomme asiakkailta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä haastavassa tilanteessa. Valitettavasti sisätiloja ei ole käytössä ja monojen vaihtamista varten on tarjolla ulkopenkkejä, kertoo liikuntapalveluvastaava Jorma Fisk Turun kaupungin liikuntapalveluista.

Suksivuokraamo toimii parakeissa Impivaaran jalkapallohallin takana, Nunnavuoren latujen vieressä. Arkisin päiväaikaan suksivuokraamo on Turun koulujen ja päiväkotien käytössä.

Katariina Mäkinen-Önsoy