Kaarinassa samat veroprosentit ensi vuonna

KAARINA.

Kaarinan kaupunki ei laskenut tai nostanut veroprosenttejaan vuodelle 2022. Ensi vuonna kaupungin tuloveroprosentti on edelleen 20,25 prosenttia. Kiinteistöveroprosentit ovat seuraavat: yleinen kiinteistöveroprosentti 1,00 prosenttia, muut asuinrakennukset 1,00 prosenttia, vakituiset asuinrakennukset 0,41 prosenttia ja rakentamattomat rakennuspaikat 4,00 prosenttia.

Valtuutettu Mikko Aaltonen (kok.) esitti valtuuston kokouksen aikana, että Kaarinan tuloveroprosentiksi vahvistettaisiin 20,00 prosenttia. Valtuutetut Matti Alander (kok.) ja Tommi Leppänen (ps.) kannattivat ehdotusta, joten valtuusto äänesti aiheesta. Ehdotus sai 23 ääntä, kun taas kaupunginhallituksen ehdotus tuloveroprosentin samana säilyttämisestä sai 28 ääntä. Tuloveroprosentti säilyykin siis muuttumattomana.

Liisa Kallio