Paimion Postinkuja muuttuu Joulukujaksi jo 31. kerran

Joulu lähestyy koristeineen. Kuva: Anastasia538.

PAIMIO. Paimion joulu avattiin viime sunnuntaina 21. marraskuuta perinteisillä joulumarkkinoilla, jotka pidettiin pandemiatilanne huomioiden täysin ulkona.

Joulutunnelmissa jatketaan ensimmäisenä adventtina Postinkujan joulukujan avajaisilla. Postinkuja muuttuu Joulukujaksi jo 31. kerran, kun sunnuntaina 28.11. kello 17 kujan päässä luetaan pikkujoulurauhanjulistus. Joulukuja avataan juhlallisesti valot sytytyksellä.

Avajaisissa on tarjolla glögiä ja pipareita sekä ohjelmassa jouluisia musiikkiesityksiä, joista vastaa kujan lasten ja aikuisten kuoro. Paikalle tulossa joulupukki ja perheen pienimmät pääsevät kärryajelulle Suomen Karva-Kaverit ry:n koirien vetämänä.

Katariina Mäkinen-Önsoy