Ensi kesän Volter Kilpi Kustavissa -teema julkaistiin Turun Kirjamessuilla

Taide pelastaa maailman!

KUSTAVI. Jo 24. kertaa Kustavissa järjestettävän Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon ensi kesän teema julistaa rohkeasti taiteen pelastavan maailman. Taide on väylä onneen, lohtuun ja maailmaa muuttaviin kohtaamisiin.

– Teema tarkoittaa minulle sekä vilpitöntä uskoa taiteen hyvää tekevään ja maailmaa muuttavaan voimaan että lempeää provokaatiota. Itselleni taide merkitsee muun muassa kommunikaatiota, jokapäiväistä haltioitumista sekä yritystä ymmärtää asioita, joille ei ole vielä nimiä, tapahtuman uusi taiteellinen johtaja Elina Kilkku avaa teemaa.

Kesän uutena Kilpi-näytelmänä tullaan näkemään Kilkun dramatisoima ja ohjaama versio Volter Kilven novellista Onnen saarella.

Kustavilaisittain perinteeksi muodostuneen Volter Kilpi -festivaalin ensi kesän teema Taide pelastaa maailman! julkaistiin Turun Kirjamessuilla 1.–3. lokakuuta. 

Seutusanomat Vakka