Pyhäranta soi -konsertti juhlisti oppilaita ja opettajien päivää

MUSIIKKI.

 

Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaskonserttien sarja jatkui tiistaina 5. lokakuuta Pyhäranta soi -konsertilla Ihoden koulun ruokasalissa Pyhärannassa. Kaikkiaan lavalle nousi parikymmentä oppilasta erilaisissa kokoonpanoissa: pianisteja, harmonikkataitureita, klarinetisti ja kaksi puhallinorkesteria kapellimestariensa johdolla.

 

Konsertti juhlisti oppilaiden taitojen karttumista kuin myös kansainvälistä opettajien päivää.

 

Musiikkiopisto kuvailee opettajia tehtävissään musiikin opetuksen portinvartijoiksi. He takaavat koulutusjärjestelmän arvon ja tehokkuuden omalla työpanoksellaan. Opettajat pystyvät parhaimmillaan löytämään nuorista näiden piilevät kyvyt ja opettavat heitä kanavoimaan voimansa ja tunteensa. He myös auttavat oppilaita ajattelemaan kriittisesti ja etsimään tietoa eri lähteistä, toimimaan yhteistyössä ja ratkaisemaan haasteellisia tilanteita.

 

Seutusanomat Vakka