RNO TANGO saapuu Raisioon 21.9.

MUSIIKKI. Syyskuussa kymmenhenkinen Riku Niemi Orchestra TANGO -kokoonpano konsertoi kahdeksalla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Kiertue saapuu Raision Martinsaliin tiistaina 21. syyskuuta. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Hartola, Pihtipudas, Juankoski, Ilomantsi, Ruokolahti, Somero ja Kerava.

RNO TANGO -ohjelmisto koostuu suomalaisten ja kansainvälisten tangojen lisäksi eri aikakausien rytmimusiikkiklassikoista. Syyskuun kiertueelle orkesteri on kutsunut solistikseen pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, laulaja Amadeus Lundbergin.
– RNO:n kanssa on aina suuri ilo nousta lavalle, Lundberg kertoo.
– Arvostan mahdollisuutta esittää itselleni tärkeää musiikkia sitä kunnioittavassa muodossa, toisin sanoen alkuperäisten levytysten sovituksina ja niiden toteuttamiseen riittävän suurella kokoonpanolla. Olen kokenut, että myös yleisö arvostaa sitä, Lundberg lisää. 

Riku Niemi Orchestra on toiminut valtakunnallisena kiertueorkesterina vuodesta 2007. RNO:n yksi keskeinen toimintatapa on ollut konsertoida sellaisilla paikkakunnilla, joilla ei ole omaa orkesteria lähellä tai jonne lähikuntien orkesterit eivät ulota toimintaansa.

Turun Seutusanomat