Kaarinan Saaristo Open siirtyy ensi vuodelle

Ensi vuonna luvassa kolmipäiväinen kesäkauden startti

Kuva: Sami Lujala.

KAARINA. Saaristo Open tiedottaa, että Varsinais-Suomen siirtyminen koronan leviämisvaiheeseen tekee tapahtuman järjestämisestä mahdotonta nykyisessä mittakaavassa. Festivaali oli suunniteltu pidettäväksi Kaarinan Hovirinnan rannassa elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Samalla kun Saaristo Open siirtyy ensi kesälle, se palaa omalle paikalleen kesäkuun alun kolmipäiväiseksi tapahtumaksi. Ensi kesän festivaali juhlitaan Kaarinan Hovirannassa 9.‒11. kesäkuuta.
Jo ostetut liput siirtyvät vuodelle 2022. Nyt suunnitellun kahden päivän tapahtuman muuttuessa ensi vuonna kolmipäiväiseksi, lipun ostaneet saavat ensi vuodelle yhden lisäpäivän. Edun saa lunastettua tapahtuman passipisteeltä.

Lippujen palautus onnistuu keskiviikkoon 15. lokakuuta saakka siihen lippukauppaan, josta ne on ostettu.

Turun Seutusanomat