Raision kaupunginjohtaja Eero Vainio tavattavissa virtuaalisesti

Raision kaupunginjohtaja Eero Vainio on uuden kuntajohtajakokouksen varapuheenjohtaja. Kuva: Timo Jakonen

RAISIO. Raisio järjestää kaupunginjohtaja Eero Vainion virtuaalitapaamisen maanantaina 14.6. kello 16.30–18. Tapaaminen toteutetaan etäyhteyksin Teams Live -alustalla, johon pääsee liittymään mukaan nettiselaimella.

Kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen järjestetään nyt toista kertaa. Maaliskuun lopulla pidettyyn ensimmäiseen etätapaamiseen osallistui noin 70 henkilöä. Tilaisuudesta saatu palaute oli positiivista ja osallistujat toivoivat sille jatkoa.

Kesäkuun virtuaalitapaamisessa kaupunginjohtaja Eero Vainio kertoo lyhyesti Raision ajankohtaisista asioista muun muassa E-18-hankkeen kaavoituksesta ja ilmasto-ohjelmasta. Lisäksi sivistysjohtaja Leena Laakso vierailee virtuaalitapaamisessa kertomassa, mitä kouluverkkouudistuksesta päätettiin ja millaisia ratkaisuja on vielä edessä. Tapaamisen keskiössä ovat kaupunkilaisten kysymykset, joihin kaupunginjohtaja vastaa tilaisuuden aikana.

Kysymyksiä kaikista Raision kaupunkia koskevista asioista voi esittää ennakkoon nettilomakkeella viimeistään maanantaina 7. kesäkuuta. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää tilaisuuden aikana myös chatissä. Jos kysymyksiä saadaan runsaasti, ensin vastataan ennakkokysymyksiin. Linkki tilaisuuden tallenteeseen on katsottavissa Raision kaupungin verkkosivuilla kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Turun Seutusanomat