Perheiden ilta Sauvon kirjastolla

Sauvon kirjasto
Sauvon kirjasto on toiminut vanhaan meijeriin peruskorjatuissa tiloi­ssa vuodesta 2005 alkaen. Seutusanomien arkistokuva / Katariina Mäkinen-Önsoy.

SAUVO. Sauvon kirjastolla vietetään tiistaina 15. kesäkuuta Perheiden iltaa kello 18–20. Tapahtumailtana normaalia pidempään auki olevasta kirjastosta saa muun muassa opastusta verkkokirjaston käyttöön sekä tietoa palveluista. Pihalla esittäytyvät lapsille, nuorille ja lapsiperheille toimintaa järjestävät paikalliset tahot.

Pihan ohjelmassa ovat ainakin kello 18 ja 18.30 Paimion musiikkiopiston pop up -muskarit, joiden myötä on mahdollista tutustua Sauvossa syksyllä starttaavaan muskaritoimintaan. Lisäksi MLL Sauvo-Karunan osasto jakaa ilmapalloja ja infoa lapsiperheille.

Tilaisuus järjestetään terveysturvallisesti voimassa olevien viranomaismääräysten mukaisesti: Pihaohjelmaa ei huonolla säällä siirretä sisätiloihin.

Yleensä Sauvon kirjasto on auki kesä-, heinä- ja elokuussa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–18 ja torstaisin sekä perjantaisin klo 9–15 (poisluettuna juhannusaatto, jolloin kirjasto on kiinni).

Katariina Mäkinen-Önsoy