Kisällin kiertävä keräys starttaa 7.5. Liedossa

Kiertävä keräys Liedossa. Kuva: Kierrätyskeskus Kisälli.

LIETO. Kierrätyskeskus Kisälli aloittaa toukokuussa uuden toiminnan, kiertävän keräyksen. Kisällin pakettiauto kiertää ympäri Lietoa keräämässä sähkölaitteita, vaarallista jätettä ja metalliromua maksutta. Keräykseen voi tuoda myös pieniä kodin tavaroita. Normaalit kierrätysmaksut myyntikelvottomasta tavarasta ovat voimassa.

Keräys ollaan nyt järjestämässä 7.5. ja 14.5. ensimmäistä kertaa. Keräyspaikat on valittu Kisällin tekemään asukaskyselyyn tulleiden vastausten perusteella. Sekä 7.5 että 14.5 kierretään neljässä eri kohteessa.

Perjantaina 7.5. keräys starttaa kello 10 S-marketin Ekopisteeltä, josta se jatkaa Liedon aseman SEOlle, K-market Taatelin pihaan ja Camun baarin edustalle. Viikon päästä perjantaina keräysauto suuntaa sen sijaan Littoisiin, Loukinaisiin, Vierunpuiston ekopisteelle ja Ilmarisiin.

Isommille tavaroille, kuten huonekaluille ja suurille kodinkoneille, voi edelleen tilata maksullisen kuljetuksen. Kuljetuksen hinta muodostuu 12 euron perusmaksusta ja kilometrikorvaukselta.

Turun Seutusanomat