Ruisrock järjestetään seuraavaksi heinäkuussa 2022

Ruisrockia vietetään seuraavaksi 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa. Seutusanomien kuva-arkisto.

Turun Ruissalossa järjestettävä festivaali perutaan tältä kesältä. Ruisrockia vietetään siis seuraavaksi 8.–10.7.2022. 

TURKU. Pandemian pitkittyminen on tuonut suurten festivaalien järjestämiseen merkittäviä epävarmuustekijöitä. Ruisrockin tuotannon eteneminen on mahdotonta, koska täyttä varmuutta järjestämisedellytyksistä ei ole.

Ruotsalaisyhtye The Ark peruutti esiintymisensä festivaalilla osana tälle vuodelle suunniteltua kiertuettaan. Bändi tiedottaa, että Reunion Tour -kiertueen siirtymisen kesälle 2022 syynä on koronatilanne.

Vallitseva tilanne pakottaa Ruisrockin järjestäjät tekemään raskaan, mutta nykytilanteessa ainoan mahdollisen ratkaisun: Kesän 2021 festivaali perutaan ja seuraavan kerran Ruisrock järjestetään heinäkuussa 2022. Käynnissä olevista artistineuvotteluista on luvassa julkistuksia, kun kiinnityksiä varmistuu.

Ruisrockiin ensi kesäksi lipun ostaneet voivat säilyttää lippunsa ja käyttää sen sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla. Myös vuodelta 2020 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Ruisrockissa. Liput voi myös palauttaa ja saada rahat takaisin lukuun ottamatta lippukaupan käsittelymaksua.

Maamme vanhimpiin kulttuuritapahtumiin kuuluva festivaali vietetään seuraavan kerran 8.–10.7.2022 Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Juttua päivitetty 16.4. kello 10.57 The Ark -yhtyeen Reunion Tourin siirtymisestä kesälle 2022.

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!