Laitila valitsi uuden sivistystoimenjohtajan

LAITILA.

Laitilan kaupunginhallitus valitsi yksimielisesti auki olleeseen sivistystoimenjohtajan virkaan Susanne Laaksosen. Hallitus käsitteli asiaa kokouksessaan 29. maaliskuuta. Laaksonen on maskulainen kasvatustieteiden maisteri.

Haku sivistysjohtajan virkaan oli noin kuukauden auki helmikuun alusta maaliskuun alkuun, mutta kaupunki päätti jatkaa hakuaikaa vielä 17. maaliskuuta saakka. Auki oleva virka tuotti yhteensä 20 hakemusta. Hakeneista kuusi kutsuttiin haastatteluun, jotka kaupunki järjesti viikon 12 aikana.

Laitilan kaupungin edellinen sivistystoimenjohtaja Heli Kiertokari-Laitinen irtisanoi itsensä tammikuussa, sillä hänet oli valittu kaupungin hallintojohtajan virkaan. Sivistystoimenjohtajan virkaa on sijaistanut Nestori Mäkelä.

Liisa Kallio