Raision yläkoulun oppilaat palaavat lähiopetukseen 12.4.

Alueen koronaryhmä aloittaa rajoitusten purkamisen lapsista ja nuorista.

RAISIO. Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän 6.4. antamat suositukset tarkoittavat Raision opetustoimessa sitä, että hybridimallilla opiskelu jatkuu Raision lukiossa. Lukion opiskelijoille tiedotetaan erikseen käytännön järjestelyistä.

Raision perusopetuksen yläluokat palaavat sen sijaan lähiopetukseen 12.4. lukujärjestyksen mukaisesti. Koulussa on edelleen voimassa vahva maskisuositus, ja etäopetukseen voidaan palata nopealla aikataululla pandemiatilanteen niin vaatiessa.

Maakunnan koronaryhmä jatkoi kaikkia muita voimassa olevia suosituksia viikolla eli sunnuntaihin 18.4. saakka.

Tuorein 14 vuorokauden ilmaantuvuus 100 000 asukasta kohti on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä 194,7. Viikko sitten ilmaantuvuus oli 254,1.

Katariina Mäkinen-Önsoy