Paimiossa rajoitukset jatkuvat ennallaan 18.4. asti – kaikki oppilaat palasivat lähiopetukseen

Paimiossa yläkoulujen ja lukion oppilaat palasivat koulunpenkille tiistaina 6. huhtikuuta.

PAIMIO. Maakunnallinen koronakoordinaatiotyöryhmä päätti tiistaiaamuna 6.4., että voimassa olevia koronarajoituksia jatketaan viikolla eli 18.4. asti. Tilanne on maakunnassa hieman rauhoittunut, mutta vielä ei ole valmiutta lieventää rajoituksia. Paimion pandemiatyöryhmä ei tehnyt tiistaina uusia päätöksiä paikallisten suositusten/määräysten osalta.

Tuorein 14 vuorokauden ilmaantuvuus 100 000 asukasta kohti on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä 194,7 (Paimiossa 82). Viikko sitten ilmaantuvuus sairaanhoitopiirissä oli 254,1.

Paimiossa yläkoulujen ja lukion oppilaat palasivat koulunpenkille tiistaina 6. huhtikuuta. Muualla maakunnassa etäopetusta yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa jatketaan pääosin ainakin tämän viikon loppuun asti.

Turun Seutusanomat