Raision seudun taideyhdistyksen yhteisnäyttely Aulagalleriassa

Pirjo Ristolan akvarelli Unikot iltahämärässä on yksi Raision seudun taideyhdistyksen näyttelyn töistä.

TAIDE

Kulunut vuosi on korostanut Raision seudun taideyhdistyksen jäsenille taiteen merkitystä hyvinvoinnin tuojana. Raision Kirjastotalon Aulagalleriassa on toukokuussa esillä monipuolinen kattaus niin eri tekniikoin toteutettuja maalauksia, tussi- ja mustetöitä kuin keramiikkaakin.

Pandemian aikana taiteen tekeminen on ollut aiempaa yksinäisempää ilman perinteisiä kursseja, mutta uusia näkökulmia on saatu esimerkiksi verkkokurssien kautta. Taideyhdistyksen jäsenillä on myös ollut tavallista enemmän aikaa kokeilla uutta otetta taiteeseen.

Raision seudun taideyhdistys ry on vuonna 1984 perustettu harrastelijakuvataiteilijoiden yhdistys, joka järjestää aktiivisesti näyttelyitä ja kursseja Raisiossa sekä lähikunnissa.

Jäsenten yhteisnäyttely on saanut nimekseen Elämän maku!, ja se on esillä 28.4.-18.5. Raision Kirjastotalon Aulagalleriassa (Eeronkuja 2).