Vanhat Talot -nettilehti nyt Turun Seutusanomien nettisivuilla

Uudenkaupungin Vanhat Talot -tapahtuma jouduttiin perumaan tältä vuodelta.

VANHAT TALOT

Uudenkaupungin Vanhat Talot ja Turun Seutusanomat tiivistivät entisestään parin vuoden ajan toteutettua yhteistyötään. Vanhat Talot -nettilehti on nyt luettavissa Turun Seutusanomien nettisivuilla.

Suora linkki Uudenkaupungin Vanhojen Talojen Sanomat -nettilehteen on https://issuu.com/turunseutusanomat/docs/valmis_vanhattalot_2021_kev_t.

Lehti löytyy myös klikkaamalla Turun Seutusanomien nettisivuilla kohtaa ”Näköislehdet”. Näköislehdistä löytyy luonnollisesti paljon muutakin luettavaa, sillä kaikki Turun Seutusanomien Itä-, Länsi-, Keskusta- ja Seutusanomat Vakka -lehdet löytyvät Näköislehdistä.

Uudenkaupungin Vanhojen Talojen Sanomat on Uudenkaupungin Vanhat Talot ry:n kustantama. Yhdistyksen aktiivit Katja Laine ja Taina Nikula ovat koonneet lehden materiaalin ja kirjoittaneet jutut. Lehden on taittanut Turun Seutusanomien graafinen osaaja, ilmoitusvalmistaja ja taittaja Hanna-Mari Hakala.

Lehden jutuissa kerrotaan muun muassa syyskuisesta Vanhat Talot -tapahtumasta, annetaan vinkkejä puutarhaan ja sisustukseen, esitellään Uudenkaupungin vanhoissa puutaloissa asuvia perheitä ja esitellään upeaa kesäkaupunki Uuttakaupunkia. Lehdessä on 20 sivua.

Uudenkaupungin Vanhat Talot ry:n ja Turun Seutusanomien yhteistyöhön kuuluvat myös Vanhat Talot -tapahtuman kohteiden esittely Seutusanomien Uuteen Kotiin -teemalehdissä sekä oma Vanhat Talot -teemalehti, joka ilmestyy elokuussa.