Varsinais-Suomen paras K-Supermarket on Raisiossa

Raisio Centerin kauppiaspari Timo ja Minna Könttä palkittiin Varsinais-Suomen parhaan K-Supermarketin kauppiaina.

RAISIO

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Varsinais-Suomen parhaan kaupan tittelin saivat K-Supermarket Raisio Centerin kauppiaspari Timo ja Minna Könttä.

– Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitettään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Raisio Centerin voittoa perusteltiin muun muassa uusien palvelujen ja tuotetarjonnan kehittämisellä, monikanavaisella markkinoilla ja erityisenä painopisteenä sertifioidulla kalatiskillä, joka varmistaa asiakkaalle, että hän voi ostaa vastuullisesti pyydettyä kalaa.

Kauppias Timo Könttä otti tunnustuksen mielissään vastaan, mutta muistutti, että sen takana on paljon muutakin kuin kauppiaspariskunnan toiminta.

– Tämä on luonnollisesti suuri arvostus meidän osaavaa henkilökuntaa kohtaan. Eivät kauppiaat yksin tällaista saa aikaan. Suuri arvostus kuuluu myös asiakkaillemme, jotka osaavat vaatia meiltä parempaa tekemistä, mietti Timo Könttä.

Monipuolisen tarjonnan kehittäminen onkin ollut Köntälle sydämenasiana jo vuosien ajan.

– Maailma muuttuu ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat. Meidän pitää yrittää vastata niihin tarpeisiin. Koko ajan katsomme eteenpäin uteliaana ja pyrimme aistimaan trendejä. Pitää myös uskaltaa tehdä rohkeita kokeiluja, joista osa onnistuu ja osa epäonnistuu. Vikaan menneistä kokeiluista saa valtavasti oppia toiminnan kehittämisessä.

Viime vuonna koronan vuoksi kaupat joutuivat kehittämän mittavasti verkkokauppaansa. Könttä kertoo, että verkkokaupan kehittäminen on osa tämänkin vuoden suunnitelmaa. Muitakin uudistuksia on tulossa, mutta niistä kauppias on vielä vaitonainen.

– Meillä on olemassa erilaisia tulevaisuudensuunnitelmia toimintamme kehittämisestä, mutta ne eivät ole vielä valmiita julkisuuteen. Kerromme uudistuksista, kun on niiden aika, kertoo Könttä.