PS:n aloite viivytysaltaiden aitaamisesta tyssäsi valtuustoon

KAARINA.

Perussuomalaisten valtuustoaloite kahden viivytysaltaan aitaamisesta Hulkkiossa torpattiin Kaarinan valtuuston kokouksessa 15. maaliskuuta. Altaat sijaitsevat Tähdenlennonkadun, Sädekadun ja Tähtikadun läheisyydessä.

Valtuusto perusti päätöksensä teknisen lautakunnan lausuntoon, jonka mukaan altaiden rakentaminen on yhä kesken ja niiden lopullinen muoto valmistuu vasta puiston rakentamisen yhteydessä. Altaat ovat lautakunnan mukaan tarkoitettu tasaamaan kovia sateita, ja ne on mitoitettu niin, ettei altaissa pitäisi olla milloinkaan yli puoli metriä vettä. Lautakunta kommentoi lopuksi, että altaista on tehtävä osa virkistysalueita eikä niitä eristetä aidalla.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän mukaan lapsiperheet olivat huolissaan altaista ja he toivoivat, että ne aidattaisiin mahdollisimman pian, sillä lähimmät talot ovat 50 metrin päässä altaista.

Liisa Kallio