Maskun Palloseuran #KICKBACK levittää hyvää mieltä

Kuva: MASKUN PALLOSEURA.

MASKU. Maskun Palloseura (MaPS) on startannut #KICKBACK-kampanjan, joka kannustaa mapsilaisia julkaisemaan hyvän mielen kuva- tai videotervehdyksiä sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #KICKBACK ja @maskunpalloseura. Sulun aikana 8.–28.3. käynnissä oleva tempaus on MaPSin kamppailu poikkeuksellisten aikojen ikäviä sivuvaikutuksia vastaan.

#KICKBACK!-kamppiksessa julkaistaan videoiden ja kuvien lisäksi aiheeseen liittyviä kirjoituksia Maskun Palloseuran somekanavissa ja verkkosivuilla.

MaPSin tavoitteena on lisätä kampanjalla positiivista kommunikointia sekä yhdessä pysymisen ja liikunnan ilon tärkeyden korostamista. Ei anneta koronan lannistaa, vaan annetaan tilaa positiivisille teoille @maskunpalloseura #KICKBACK-kampanjan tyyliin.

Turun Seutusanomat

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!