Kustaviin perustettiin työhyvinvointityöryhmä

KUSTAVI. Kustavin kunnanhallitus päätti 11. maaliskuuta kokouksessaan asettaa työryhmän kehittämään kunnan henkilöstön työhyvinvointia. Työryhmään kutsutaan toimialajohtajat ja lähiesimiehet sekä vapaa-aikasihteeri, joka toimii työryhmän koollekutsujana ja sihteerinä.

Kunnanhallitus määritti samalla työryhmän tehtäväksi valmistella esityksiä ja ehdotuksia henkilöstön työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Työryhmän valmistelemat esitykset tuodaan kunnanhallituksen päätettäväksi.
– Työryhmä ei ole kokoontunut vielä, mutta näen sen kannattavana. Olemme iloisia, että asiasta tehtiin aloite, jota pääsemme nyt työstämään konkreettisesti. Oli koronaa tai ei, hyvinvoinnista on tärkeää pitää aina huolta, Kustavin vs. kunnanjohtaja Kati Rekola toteaa.
– Koska työryhmässä ovat kaikki toimialajohtajat ja lähiesimiehet, keskustelusta muodostuu moniääninen. Näin saamme kuulolle aivan kaikki kunnan henkilökuntaa koskevat asiat, Rekola lisää.

Aloitteen kunnan henkilökunnalle mahdollistettavasta työpaikkaliikunnasta toimitti kunnanhallitukselle rakennustarkastaja Riku Latokartano 1. maaliskuuta.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!