Nummen koulutalon oppilaat siirtyvät Halisiin

Nummen koulutalo tyhjenee lukuvuoden 2020–21 päätteeksi. Seutusanomien kuva-arkisto.

TURKU. Turussa sijaitseva Nummen koulutalo tyhjenee lukuvuoden 2020–21 päätteeksi, koska koulutalon sisätiloissa alkaa remontti. Nummen koulutalolla sijaitsee tällä hetkellä Nummenpakan koulun Nummen yksikkö ja Katariinan koulun toimintoja.

Elokuussa 2021 Nummen yksikkö aloittaa kouluvuoden väistötiloissa, jotka rakennetaan Halisten yksikön pihalle. Nummen yksikön oppilaiden lisäksi väistötiloihin tulee Katariinan koulun luokkia, joiden luokkatilat ovat Nummen koulutalossa Kirkkotiellä.

Väistötiloihin tulee luokkahuoneiden lisäksi oppilashuoltohenkilökunnan tilat, ruokailutila, iltapäivätoiminnan tila ja käsityöluokat. Liikuntatilaa ei tule. Nummen yksikkö on alustavien suunnitelmien mukaan väistötiloissa kolme vuotta.

Turun Seutusanomat

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!