Turun Katariinanseurakunnan sometyölle tunnustusta

Iltavirsiveisaajien uurastus palkitaan maanantaina 15.3. seurakunnan Facebook-sivulla striimattavassa lähetyksessä, jossa piispa Mari Leppänen luovuttaa Turun arkkihiippakunnan Arkkipooki-palkinnon Katariinanseurakunnalle. Kuva: TURUN KATARIINANSEURAKUNTA.

Tällä viikolla Turun Katariinanseurakunnassa on syytä juhlaan, sillä monelle tärkeäksi tulleet korona-ajan iltavirret täyttävät yhden vuoden. Juhlaviikko näkyy Katariinanseurakunnan Facebookissa esimerkiksi hyväntuulisen juttusarjan merkeissä.

SEURAKUNTA. Hiippakuntavaltuusto on myöntänyt Turun arkkihiippakunnan tunnustuspalkinnon, Arkkipookin, tänä vuonna Turun Katariinanseurakunnan sometyölle.
Palkinnon luovutus esitetään Turun Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla maanantaina 15. maaliskuuta kello 18. Palkinnonjakajana toimii piispa Mari Leppänen.

Arkkipooki jaetaan tunnustuksena merkityksellisestä, ansiokkaasta ja innovatiivisesta työstä kirkon, arkkihiippakunnan tai seurakuntien ja niiden jäsenten hyväksi. Nyt kymmenettä kertaa jaettavan Arkkipookin saajan päättää hiippakuntavaltuusto.

Turun Katariinanseurakunta käynnisti koronapandemian alettua ripeästi monipuolista toimintaa sosiaalisessa mediassa. Erityisen merkittäväksi osoittautui säännöllinen sometoiminta, kuten maaliskuusta 2020 alkaen lähetetyt iltavirsilähetykset ja päiväkahvit. Iltavirsiä on laulettu somessa joka ilta kello 21 maaliskuusta 2020 alkaen ja ne jatkuvat edelleen.

Turun Katariinanseurakunnan sometoiminnasta on välittynyt kotoinen ja rohkaiseva vire. Seuraajia on myös osallistettu mukaan toimintaan. Seuraajien välille on syntynyt kanssakäymistä ja yhteyden tuntua etäisyyksistä huolimatta. Toiminta on saavuttanut ihmisiä laajasti myös oman alueen ulkopuolella.

Turun Seutusanomat

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!