Turun Seutusanomien kuntavaalisivut aukesivat

Kevään kuntavaalien lähestyessä vaalikampanjointi on valmiina alkamaan toden teolla. Kuva: www.vaalit.fi.

KUNTAVAALIT

Turun Seutusanomien kuntavaalisivut aukesivat lehtemme verkkosivuilla tänään torstaina 18. helmikuuta. Sivustolta löytyy tästä päivästä lähtien kuntavaaleihin liittyvää uutisointia ja mielipidekirjoittelua.

Emme aseta kuntavaaliehdokkaita tänäkään vuonna vaalikarenteeniin, joten mielipiteitä on mahdollista lähettää meille julkaistavaksi.

Kirjoittaessa mielipidettään kuntavaaliehdokkaiden on syytä muistaa asiallinen tyyli – toisia puolueita tai ehdokkaita mollaamaan keskittyvät kirjoitukset eivät ole julkaistavia.

Kirjoitusten pointtina tulee olla asiat ja ratkaisut, vaikka politiikkaan kuuluvaa väriä toki sallitaan asiallisesti esitettynä.

Mielipidekirjoitukset tulee lähettää sähköpostitse päätoimittaja Marko Vuosjoelle osoitteeseen marko.vuosjoki@turunseutusanomat.fi.

Kirjoitusten maksimimitta on 2500 merkkiä. Pidemmät kirjoitukset lyhennetään toimituksessa määrämittaan.

Kirjoituksia myös poimitaan printtilehtiimme – ratkaisun printissä julkaistavasta kirjoituksesta tehdään toimituksessa. Arvioimme kirjoitusten asian merkittävyyttä kuntalaisille ja teemme ratkaisut sen perusteella.

Nettisivuilla julkaistaan myös tästä päivästä lähtien uutisointia – toimituksen tekemiä juttuja sekä puolueilta saatuja tiedotteita. Tiedotteet editoidaan aina toimituksessa. Myös tiedotteita voi lähettää päätoimittaja Marko Vuosjoen sähköpostiin.

Toivotamme jo tässä vaiheesssa kaikille kunnallisvaaliehdokkaille hyvää, reilua ja reipasta vaalikampanjaa!

Marko Vuosjoki

Päätoimittaja