Sauvon kunnankirjaston kirjakassipalvelu jatkuu 28.3. asti

Hiihtolomaviikolla Sauvon kirjakassipalvelu on käytössä tiistaina, keskiviikkona ja torstaina

Päivitetyt tiedot 2.3. pidetyn kokouksen jälkeen: Rajoitustoimenpiteet jatkuvat

• Paimion opiston (kansalaisopisto ja musiikkiopisto) opetustilat on suljettu. Opetusta voidaan järjestää etäopetuksena
• Paimion ja Sauvon kirjastojen asiakastilat on suljettu. Kirjastotoiminta voi jatkua nykyisellä toimintamallilla
• Julkiset harraste- ja sisäliikuntatilat on suljettu
• Julkiset kulttuuritilat on suljettu
• Julkiset nuorisotilat on suljettu.

Rajoitustoimet ovat voimassa 8.3. – 28.3.2021 ja koskevat sekä Paimion kaupunkia että Sauvon kuntaa.

SAUVO/PAIMIO. Paimion–Sauvon kansanterveyskuntayhtymän 16.2. kokoontunut yhtymähallitus on jatkanut vallitsevan tilanteen takia tiukempia rajoituksia 7.3.2021 asti.

Sauvon kunnankirjastossa päätös tarkoittaa kirjaston tilojen kiinnioloa ja siirtymistä kirjakassipalveluun, jossa ennalta verkkokirjaston kautta varattu aineisto toimitetaan asiakkaalle valmiiksi lainattuna noudettavaksi erikseen sovittavana aikana. Hiihtolomaviikolla kirjakassipalvelu on käytössä tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.

Kirjakassipalvelua jatketaan Sauvossa 7. maaliskuuta asti. Noutoilmoituksen saatuaan asiakas voi hakea kirjaston eteisestä lainakassinsa hänelle ilmoitettuna noutoaikana. Noutoilmoitukseen merkitty ID-numero on noudettavan pussin päällä. Tiedusteluja kirjasto ottaa vastaan sähköpostilla.

Paimion kaupunginkirjaston asiakastilat ja asiakaspalvelupiste ovat ajalla 15.2. – 7.3. suljettuina. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla. Aineistoa voi palauttaa, etukäteen tilattuja kirjakasseja voi noutaa ja varauksia lainata automaateilla. Kirjaston noutopisteellä asioidaan yksi asiakas kerrallaan. Kirjasto palvelee puhelimitse 02 474 5320 ja sähköpostilla.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Päivitystä tietoihin: 2.3.2021 kokoontunut Paimion–Sauvon kansanterveyskuntayhtymän yhtymähallitus on päättänyt jatkaa rajoitustoimenpiteiden voimassaoloa ajalla
8.–28.3.2021 paikallisen epidemiologisen tilanteen perusteella.