Pöytä on katettu arvoisat äänestäjät

KUNTAVAALIT/MIELIPIDE

Raision Perussuomalaiset ovat ehdokasnumeroa vailla valmiit vaalikevään koitoksiin. Yhdistyksen puheenjohtaja, hallitus, someryhmä, ehdokkaat ja aktiivit ovat tehneet lähes kaiken mitä isänmaallisesti ajattelevan äänestäjän eteen vain voi tehdä.

Ehdokkaiden lukumäärä hipoo Raisiossa viittäkymmentä. Yhdistyksen jäsenmäärä saattaa jo hyvinkin olla kohonnut lähelle sataa. Fakta juttu on, että vaikka nämä kaikki aktiivit osaisivat äänestää ehdokkaitamme tasan puoliksi niin emme saisi kuin kaksi ehdokasta näillä äänillä läpi. Meidän aktiivien äänet eivät siis riitä. Jostain on kaivettava, sorvattava tai hiottava rutkasti ääniä lisää.

On päivänselvää, ettemme me ehdokkaat ja raisiolaiset PS-aktiivit tee tätä itsellemme tai alle sadan toimijan piirille. Me teemme tätä kaikille raisiolaisille, sinulle ja sinun kaverillesi uskontoon, ammattiin tai ulkonäköön katsomatta!

Tiedän, että Raision kahdenkymmenenneljäntuhannen kaupunkilaisen joukossa on suuri joukko kansalaisia, jotka eivät ole puolueen jäseniä, mutta tuntevat jopa vahvemmin, kuin me itse, kuuluvansa laumaan. Tätä äänestäjäkuntaa tarvitsee pitää hereillä ja silottaa heidän tietään uurnille.

Ja sitten on ne nukkuvat tai politiikkaan muuten kyllästyneet ja väsyneet. Mielenlaatunsa johtunee siitä, että mikään ei ole kuitenkaan koskaan muuttunut, vaikka kuinka ja ketä äänestäisi.

Tähän saumaan, jos pystyisimme perussuomalaisina tuomaan jotain positiivisesti muista erottuvaa niin Suomi olisi äänestetty tänä keväänä takaisin.

Olen itse valmis jakamaan äänestäjille vaikka kyniä matkalla äänestyspaikoille, mikäli se herättäisi paikalle vaivautuneet vetämään sen sini-valko-kultaisen viivan!

Heikki Suominen (ps.)

kuntavaaliehdokas Raisio

Raision Perussuomalaisten 2. varapj.