Raisioon Suomen Työkalukontin ensimmäinen vuokrauspiste

Oy Työkalukontti Ab avasi ensimmäisen työkalujen 24/7 vuokrauspisteensä Raisioon K-Rauta Kuninkojan yhteyteen.

RAISIO

Oy Työkalukontti Ab on avannut Suomen ensimmäisen työkalujen vuokrauspisteensä Raisioon K-Rauta Kuninkojan pihalle. Kontti toimii omatoimisesti, ja siitä voi vuokrata tarvitsemiaan työkaluja ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

– Idea tuli siitä, että halusimme luoda helpon, 24/7 auki olevan työkalujen vuokraustavan. Kontti on liikuteltava, joten sen paikkaakin on helppo vaihtaa, mutta ainakin toistaiseksi haluamme pitää ensimmäisen konttimme Raisiossa K-Rauta Kuninkojan yhteydessä, kertoo Juhana Pöyhtäri Työkalukontista.

Ainoa vaatimus kontin sijainnille on yksi sähköpaikka.

– Tällaisia ei ole muualla Suomessa – ammattiasiakkaille on toki omia vuokrauspisteitään, mutta meidän mallimme kaltaisia, tavallisia kuluttajia palvelevia ei ole perustettu.

Pöyhtäri kertoo, että Kuninkojan kontissa on toistaiseksi reilut 30 työkalua.

– Satsaamme laatuun, eli kaikki työkalut ovat alansa huippuja. Päivitämme ja lisäämme valikoimaa toiveiden mukaisesti. Olemme jo nyt saaneet toiveita, joissa toivottiin kevääksi pensasleikkureita. Toteutamme tämän, eli keväällä kontista saa laadukkaita pensasleikkureita ja muita kevään pihatöissä tarvittavia työkaluja.

Työkalujen vuokraaminen tapahtuu Työkalukontin nettisivujen kautta. Netistä löytyy kontissa olevien työkalujen valikoima, josta valitaan halutut työkalut ja vuokra-aika, ja maksetaan vuokraus korttimaksulla, ApplePaylla tai GooglePaylla. Sen jälkeen vuokraaja saa sähköisen linkin kontin avaamiseen ja haluttujen työkalujen lokerikkojen avaamiseen.

– Järjestelmä on tilattu alansa ammattilaisilta ja se on tietoturvallinen. Aiomme lisäksi laajentaa maksumahdollisuuksia nettipankkeihin ja MobilePayhin.

Kontissa on luonnollisesti elektroninen valvonta sekä videovalvonta ehkäisemään väärinkäytöksiä.

Lisää tietoa ja vuokrausjärjestelmä löytyy netistä osoitteesta www.tyokalukontti.fi