Naantalin ja Maskun perussuomalaisten ehdokaslistat täydentyivät

KUNTAVAALIT

Naantalin ja Maskun Perussuomalaisten kuntavaalilistat ovat täydentyneet.

Uusina ehdokkaina ovat Naantalissa Kristiina Hinkkanen (Kokki), Vilhelm Junnila (Kansanedustaja), Juha Manner (Asianajaja) sit., Reijo Nurmio (Koneteknikko) ja Joni Suovuori (Varastomies).

Aikaisemmin julkaistuja ehdokkaita ovat Raisa Airola (Yrittäjä), Tommi Aronen (Myyntineuvottelija), Jari Engman (Yrittäjä), Juha Eura (Tulliylitarkastaja), Minna Eura (Myyjä), Ari-Pekka Heino (Sähköasentaja) , Jonny Henriksson (Yrittäjä), Kari Hiltunen (Asiakkuuspäällikkö), Sami Hovi (Lead Engineer), Henri Hytönen (Konsultti), Marko Jääskeläinen (Metsänhoitaja), Virve Karvinen (Myyntisihteeri/ajojärjestelijä), Mikko Kauppinen (Varastonhoitaja), Tarmo Koivunen (Keksijä), Kauko Kojonen (Yrittäjä), Henrik Kuustonen (Lossinkuljettaja), Jani Laitinen (Työnjohtaja), Arto Lehtonen (Laatupäällikkö), David Mbing (Yrittäjä), Matti Naavasalo (Tietohallintopäällikkö), Lasse Nuutinen (Duunari), Sari Outinen (Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja), Saara Paananen (Tekniikan tohtori), Joni Rantakallio (Myyntipäällikkö), Sami Rantanen (Yrittäjä), Kari Salo (Lossinkuljettaja), Pekka Sevon (Yrittäjä), Pekka Spets (Yrittäjä), Sirpa Suopanki-Penttinen (Lasten ja nuorten erityisohjaaja), Timo T. Tavio (Varatuomari), Ari Wanden (Myyntipäällikkö) ja Mikko Österman (Insinööriopiskelija).

Uusia ehdokkaita Maskussa ovat Ritva Elomaa (Kansanedustaja), Antti Hirvonen (Tuotepäällikkö), Sanna Hirvonen (Yrittäjä), Erika Kivirinta (Yksityinen perhepäivähoitaja) ja Päivi Pöyhönen (Merkonomi).

Aikaisemmin julkaistuja ehdokkaita ovat Jyrki Alastalo (Ylikonstaapeli), Ville Eura (Elintarviketyöntekijä), Juha-Matti Hellgren (Senior Project Engineer), Juhani Hummelin (Rakennusmestari), Jouko Kivikko (Kirvesmies), Jyrki Koivukangas (Vammaisaktiivi), Raimo Lantee (Yrittäjä), Mika Niittumaa (Metallimies), Tuija Niittumaa (Eläkeläinen), Mikko Rokka (Työkoneenkuljettaja), Pasi Vikström (Autonkuljettaja) ja Taito Ylhäinen (Yrittäjä).

Perussuomalaisten ehdokasasettelu on edelleen kesken.