Merenkulkuneuvos Hans Langh kokoomuksen kuntavaaliehdokkaaksi Kaarinassa

KUNTAVAALIT

Kokoomuksen Kaarinan kunnallisjärjestö hyväksyi kokouksessaan uusia kuntavaaliehdokkaita.

Ehdolle on lähtemässä merenkulkuneuvos, kauppatieteen kunniatohtori ja monialayrittäjä Hans Langh Piikkiöstä. Langh on aiemmin ollut mukana kunnallispolitiikassa Piikkiön kunnanvaltuustossa.

Langh kertoo pohtineensa ehdokkaaksi lähtöä pitkään, mutta lopullinen sysäyksen päätökselle antoi hänen tyttärensä Laura Langh-Lagerlöfin luopuminen politiikasta. Makarlan kylä on Kaarinan laidalla ja Hans Langh pitää tärkeänä, että kaupungin päätöksenteossa olisi edustusta eri puolilta kaupunkia.

– Onhan minulla jonkinlaista talousosaamistakin. Toivottavasti saisin sitä myös mukaan päätöksentekoon, Hans Langh toteaa.

Muut hyväksytyt ehdokkaat ovat Teija Nummelin, Aila Laitinen, Virpi Läpinen, Matti Raho ja Marja-Helena Salmio.

Teija Nummelin toimii Tyksin akuuttipsykiatrian vastuualueen johtajana. Aila Laitinen on ollut pitkään mukana Kaarinan päätöksenteossa valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Marja-Helena Salmio puolestaan on toiminut pitkään SPR:n Kaarinan-Piikkiön osaston puheenjohtajana ja nyttemmin varapuheenjohtajana.