Kokoomuksen ehdokashankinta etenee Uudessakaupungissa

KUNTAVAALIT/UUSIKAUPUNKI

Kokoomuksen ehdokashankinta on päässyt vauhtiin Uudessakaupungissa. Nimiä on nyt koossa jo reilut 20. Vauhti on hyvä, koska viime vaaleissa Kokoomuksella oli Uudessakaupungissa 27 ehdokasta ja aikaa ehdokasasettelulle on vielä maaliskuun 9. päivään saakka.

Ehdokassitoumuksen Kokoomuksen listalle allekirjoittaneet ovat: Markku Aho, Matti Arvonen, Harri Blomqvist, Eero Hento, Eveliina Hyytiä, Linda Jefimoff, Tarmo Kangas, Laura Kontu, Seppo Laine, Merja Mänty, Seppo Nikula, Jussi Paavola, Olli-Pekka Päivärinta, Matti Rantanen, Timo Räsänen, Essi Sainio, Tomi Salo, Paavo Tyykilä, Reko Wallenius, Eren Yildirim ja Iikka Ylander.

Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Seppo Nikula on tyytyväinen nykyiseen ehdokaslistaan ja sen monipuolisuuteen, joskin työtä on vielä paljon jäljellä. Erityisesti naisehdokkaita tarvitaan lisää. Kokoomus tavoitteleekin vähintään 35 ehdokasta.

Paikalliset ehdokkaat työstävät luonnollisesti myös kuntapoliittista ohjelmaa. Uudenkaupungin omat tavoitteet ovat erityisiä ja lisätukea työlle antavat Kokoomuksen valtakunnallinen kuntavaaliohjelma sekä viime syksyn puoluekokouksessa hyväksytty puolueen lähivuosien tavoiteohjelma.