Vertavo-konsertti siirtyy vuodella eteenpäin

Korona siirtää nyt konsertteja ympäri Varsinais-Suomen. Kuvituskuva.

MUSIIKKI

Turun musiikkijuhlat siirtää Katedraali soi –viikon avaavan Vertavo-konsertin, joka oli tarkoitus pitää 8. helmikuuta, vuoden päähän. Uusi konserttipäivä on 7. helmikuuta 2022. Konsertissa esiintyy norjalainen Vertavo-kvartetti. Syynä ovat viranomaisten suositukset ja määräykset liittyen koronvirustilanteen heikkenemiseen Varsinais-Suomessa.

Katedraali soi -konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Mikäli uusi päivämäärä ei jostain syystä sovi, rahat palautetaan asiakkaalle. Ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

– Katedraali soi -konserttimme siirretään vuoden päähän eli ohjelma ja esiintyjät pysyvät aivan samoina. Uusi konserttipäivä on 7. helmikuuta 2022. Pahoittelemme, että tästä aiheutuu mielipahaa lipun jo lunastaneille asiakkaillemme. Lähdemme tällä hetkellä arviossamme siitä, että Thomas Hampsonin konsertti 24. huhtikuuta järjestetään ennen joulukuuta vallinneiden rajoitusten puitteissa eli turvajärjestelyin ja turvavälein, mutta että 18. kesäkuuta Juan Diego Flórezin konserttiin mennessä tilanne Suomessa olisi virusepidemian osalta jo rauhoittunut. Luonnollisesti tilannetta seurataan ja reagoidaan aina sen mukaan, toteaa Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.