Lasten ja nuorten harrastustoimintaa avataan varovasti

Ulkoliikuntapaikoilla voi käydä liikkumassa omatoimisesti.

NAANTALI

Naantalin pandemiajohtoryhmä on linjannut rajoitusten jatkosta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin 5. tammikuuta tekemien suositusten perusteella. Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua 11. tammikuuta alkaen. Samoin nuorisotilat avaavat ovensa ja lasten ja nuorten kerhotoiminta käynnistyy. Nuorisotiloissa noudatetaan kuitenkin ryhmäkokorajoitusta.

Nuorisotilat Rymättylässä, Livonsaaressa ja Karvetin monitoimitalossa avautuvat. Paikallaolevien lukumäärä saa olla enintään 10 henkilöä/tila. Myös yökahvilatoiminnassa on sama ryhmäkoon rajoitus. Nuorisopalveluiden tarjoama lasten ja nuorten kerhotoiminta käynnistyy.

Naantalin opiston kuvataidekoulun (5–17-vuotiaat) kevätkausi alkaa 11.1. Yläkouluikäisille suositellaan kasvomaskin käyttöä. Naantalin opiston kevätkausi käynnistyy muilta osin 25.1.2021.

Naantalin musiikkiopiston muskaritoiminta jatkuu etäopetuksena niissä ryhmissä, joissa on mukana yli 10 henkilöä. Lasten ja nuorten instrumenttiopetus jatkuu lähiopetuksena. Yli 20-vuotiaat puolestaan opiskelevat etäopetuksessa.

Avoimen varhaiskasvatuksen kiinteät ryhmät rajoitetaan yhteensä 10 henkilöön. Muu avoin toiminta on tauolla 24.1.2021 saakka. Lasten kerho- ja puistotoiminta jatkuu normaalisti.

Perusopetuksen oppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Naantalin lukiossa vuorotellaan vuosiluokittain lähi- ja etäopetuksessa. Penkkariajelu 11.2.2021 Turkuun on peruttu. Sen sijaan ennalta tallennettua penkkariohjelmaa seurataan koululuokissa. Vanhojen päivä ja vanhojen tanssit 12.2.2021 on siirretty pidettäväksi 12.5.2021.

Kulttuuri-, museo- ja kirjastopalveluihin aiemmin annetut suositukset ja rajoitukset ovat voimassa 24.1.2021 asti. Yleisötapahtumissa noudatetaan AVI:n määräyksiä korkeintaan 10 henkilön kokoontumisrajoituksesta sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Määräys on voimassa 10.2.2021 asti.

Aikuisten harrastustoiminnan keskeytys Naantalin kaupungin tiloissa jatkuu 24.1.2021 asti. VSSHP:n ohjeen mukainen kilpaurheilu sallitaan.

Kuntosalien (Maijamäki, Suopelto, Rymättylä) toiminnan keskeytys jatkuu 24.1.2021 saakka.

Jäähallien yleisöluisteluvuorot on keskeytetty 24.1.2021 asti.

Talviuintipukuhuoneet (Taimo ja Nunnalahti) ovat kiinni 24.1.2021 asti.

Kuljetuksia Ulpukan yleisöuinteihin ei järjestetä 24.1.2021 saakka.

Maakuntarajoja ylittäviä urheilutapahtumia ja -kilpailuja ei tule järjestää.

Ulkoliikuntapaikat pidetään kuitenkin avoinna omaehtoista liikkumista varten.