Kauppakeskus Mylly lahjoitti 10.000 euroa mielenterveystyön tukemiseen

Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula lahjoitti 10.000 euron jättishekin Turun Kriisikeskuksen Minna Riitahaaralle.

RAISIO

Kauppakeskus Mylly antoi merkittävän joululahjan Varsinais-Suomen mielenterveystyöhön MIELI Lounais-Suomen Mielenterveys ry:lle. Myllyn 10.000 euron lahjoitus mahdollistaa pitkäaikaisemman mielenterveyshoidon yhä useammalle asiakkaalle.

– Haluamme keskittää tukemme yhdelle paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle joka vuosi. Koska teemme Myllyä yhdessä asiakkaidemme kanssa, päätöksen sopivasta kohteesta tekivät luonnollisesti Myllyn asiakasyhteisön ToiveMyllyn jäsenet, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

MIELI Lounais-Suomen Mielenterveys ry:n toiminnan tarkoituksena on psykososiaalisen hyvinvoinnin edistäminen, joka tapahtuu Turun kriisikeskuksen kautta. Lahjoituksella voidaan esimerkiksi mahdollistaa useamman vertaistukiryhmän toiminta ja palkata ammattitaitoisia kriisityöntekijöitä.

– Olemme ilahtuneita yllätyksenä tulleesta lahjoituksesta. Sen avulla voimme auttaa sekä lapsia, nuoria että aikuisia ja heidän parissaan työskenteleviä vapaaehtoisia. Lahjoitus on tarkoitus käyttää muun muassa Feeniks-työmuotoomme, jossa tuetaan läheisensä traumaattisesti menettäneitä asiakkaita, kertoo Turun Kriisikeskuksen toiminnanjohtaja Minna Riitahaara.