Mahdollinen joukkoaltistuminen Kauppakeskus Myllyssä

Turussa on todettu lukuisia koronatartuntoja kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa.

KORONA.

Kauppakeskus Myllyssä koronavirustautiin sairastunut henkilö on ollut Prisman Kulman Kuppilassa lauantaina 7. marraskuuta kello 11-13 välisenä aikana.

Raision kaupunki kehottaa tarkkailemaan vointia seuraavan kahden viikon aikana, jos olit yllä mainitussa paikassa ilmoitettuun aikaan. Kyseisenä ajankohtana Prisman Kulman Kuppilassa olleita kehotetaan hakeutumaan koronatesteihin, mikäli koronainfektioon sopivia oireita ilmaantuu 14 vuorokauden kuluessa edellä mainitusta ajasta.

Erityisen tärkeää on testiin hakeutuminen, mikäli oireita saanut on asioinut kahvilassa, joissa lähikontakti (noin 15 minuutin ajan alle 2 metrin etäisyydellä) muihin on toteutunut tai Koronavilkku on ilmoittanut mahdollisesta altistumisesta.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Jos saat Koronavilkku-sovelluksesta ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta, sovelluksesta saa toimintaohjeet jatkoa varten.