Lietolaista Henna Takataloa esitetään Varsinais-Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi

Henna Takataloa esitetään Varsinais-Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi.

LIETO.

Liedon Keskusta esittää lietolaista yrittäjää Henna Takataloa Varsinais-Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi. Takatalo toimii tällä hetkellä Liedossa Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajana. Takatalo on aiemmin toiminut Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana.

– Olen ollut hetken sivussa piirin luottamustehtävistä, jolloin olen saanut katsottua toimintaa kuplan ulkopuolelta. Nyt on oikea aika hakeutua piirin johtoon, sillä kuntavaalit lähestyy rytinällä ja sinne haluan antaa panokseni koko Varsinais-Suomen puolesta, Takatalo sanoo.

Tällä hetkellä Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana toimii Satu Simelius ja varapuheenjohtajina Lauri Ojala sekä Kalle Suomela. Varsinais-Suomen piirikokous järjestetään etäyhteyksin 5. joulukuuta.

– Mielestäni piiri tarvitsee aktiivista ja nuorekasta Keskustan aatteen omaavaa henkilöä vahvistamaan jo hyvin toimivaa Keskustan Varsinais-Suomen piiriä. Mielestäni Henna Takatalo edustaa parhaiten sitä sukupolvea, joka tulee tuomaan Keskustan takaisin sille kuuluvalle paikalle poliitikan kärkikastissa. Hennan aikaansaannoksia ja kokemusta Keskustan eri toimielimissä ei voi sivuuttaa valintaa tehdessä, toteaa Liedon Keskustan puheenjohtaja Juha Marjomaa.