Väriä ja valoa -valokuvakisat kannustavat iloitsemaan myös syksystä

Syksyn värit voivat ilahduttaa päivien lyhetessä. Kuva: Know Your Hoods

KUVAKILPAILU.

Kesä on kääntynyt hiljalleen syksyä kohti ja päivät lyhenevät. Väriä ja valoa -valokuvakisa kannustaa iloitsemaan Turun seudun värikkäästä syksystä ja pimeyden keskellä loistavista valonpilkahduksista.

Valokuvakisan järjestäjä naapurustojen hakukone Know Your Hoods (hoods.fi) haastaa ikuistamaan syksyn tunnelmallisia hetkiä ja jakamaan niitä muidenkin iloksi.

Kisa jakautuu kahteen erilliseen osioon; ensin kuvataan syksyn värejä ja seuraavaksi ihastellaan valoa pimeydessä. Tarkemmat osallistumisohjeet ja -säännöt löydät osoitteesta valokuvakisa.hoods.fi

Väriä -kisassa

kuvataan syksyn värejä

Väriä -kilpailuun osallistuvat kuvat tulee jättää Know Your Hoodsille 18. lokakuuta mennessä. Tarkoitus on kuvata maisema- tai lähikuva Turun seudun värikkäästä syksystä. Kuvan tulee olla kuvattu syksyllä 2020. Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistua voi maksimissaan kolmella kuvalla.

Kuvat voi jättää kilpailuun lähettämällä ne osoitteeseen info@hoods.fi, Instagramissa avoimen profiilin kuvan yhteyteen #väriäjavaloakisa tai lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon.

Finaaliäänestys on 22.10.-1.11.2020 Know Your Hoodsin blogissa (hoods.fi/blog). Voittajan julkaisu on 5.11.2020 järjestäjän some-kanavissa ja Turun Seutusanomissa.

Valoa -kisassa

kuvataan syksyn valoja

Pimeän lisääntyessä erilaiset valot tulevat esiin uudella tavalla. Kuva: Know Your Hoods

Valoa -kilpailuun osallistuvat kuvat tulee jättää Know Your Hoodsille aikajaksolla 6.-29. marraskuuta. Kilpailun kuvanjättöaika alkaa siis 6. marraskuuta.

Tarkoitus on kuvata Turun seudun syksyä piristäviä valoja; valaistuja rakennuksia, kausivaloja, tunnelmallisia kynttilöitä tai muita kauniita valaistua kohteita. Kuvan tulee olla kuvattu syksyllä 2020.

Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistua voi maksimissaan kolmella kuvalla.

Kuvat voi jättää kilpailuun lähettämällä ne osoitteeseen info@hoods.fi, Instagramissa avoimen profiilin kuvan yhteyteen #väriäjavaloakisa tai lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon.

Finaaliäänestys on 3.12.-13.12.2020 Know Your Hoodsin blogissa (hoods.fi/blog). Voittajan julkaisu on 17.12.2020 järjestäjän some-kanavissa ja Turun Seutusanomissa