Suojamaski ilmaiseksi kaikille museovieraille Uudenkaupungin Automuseolla

Emma Huttunen ja Helena Vartiainen olivat iloisesti yllättyneitä saadessaan museovierailun aluksi asianmukaiset suojamaskit Uudenkaupungin Automuseolla.

UUSIKAUPUNKI.

Covid-19 pandemia koettelee Suomea ja melkein koko maailmaa monin tavoin. Suomen valtiovalta on vedonnut voimakkaasti kaikkiin kansalaisiin, yrityksiin ja yhteisöihin tuon monin tavoin haitallisen viruksen leviämisen torjumiseksi mahdollisimman tehokkaasti.

Uudenkaupungin Automuseo on heti ensimmäisen Suomessa ilmenneen korona-tapauksen ilmaantumisen jälkeen ryhtynyt toimiin sekä museon henkilökunnan, että museovieraiden suojaamiseksi.

Museon käytäviin on tehty tarvittavia levityksiä sekä nostettu hygieniatasoa entisestään. Lokakuun alusta alkaen on ryhdytty jakamaan kaikille museovieraille ilmaiseksi kotimaista valmistetta oleva laadukas suu-nenäsuojus.

Kokeilu alkoi jo päivää aikaisemmin syyskuun viimeisenä päivänä. Ensimmäisenä kokeilijana olivat melko tuore uusikaupunkilainen Emma Huttunen ja hänet automuseovierailulle tuonut kaupungin Gran Old Lady Helena Vartiainen.

He olivat iloisesti yllättyneitä saadessaan heti museovierailun aluksi asianmukaiset suojamaskit. Museon monipuolisuus ja laajuus olivat myös positiivinen yllätys vasta jonkin aikaa Uudessakaupungissa asuneelle Emma Huttuselle.

Pitkäaikaisena yhteiskunnallisena vaikuttajana tunnettu Helena Vartiainen toivoo, että kaikki suomalaiset osallistuisivat aktiivisesti koronan torjuntaan tähtääviin toimiin ja pitää automuseon aloitteellisuutta tässäkin asiassa hyvänä.

Hän totesi automuseon taas kehittyneen ja uudistuneen sitten hänen viime vierailunsa ja toivoi uusikaupunkilaisten sekä kaikkien suomalaisten nyt entistä paremmin huomaavan myös kotimaisen matkailun monipuoliset mahdollisuudet.

Uudenkaupungin automuseo on avoinna joka päivä kello 11 – 17

Emma Huttunen ja Helena Vartiainen olivat iloisesti yllättyneitä saadessaan museovierailun aluksi asianmukaiset suojamaskit Uudenkaupungin Automuseolla. Kotimaista autotuotantoa sekä monipuolisesti myös muuta auto- ja liikennekulttuuria esittelevä Uudenkaupungin Automuseo oli muutenkin positiivinen yllätys ensivierailullaan olleelle Huttuselle.