Kuolemaan johtanut ulosajo poliisin tutkinnassa

Poliisi tutkii Paimion moottoritiellä tapahtunutta kuolemaan johtanutta onnettomuutta ja sitä edeltäneitä tapahtumia. Kuva: Seutusanomien kuva-arkisto.

POLIISIUUTISET.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä tapahtunutta henkilöauton ulosajoa Paimion moottoritiellä tutkitaan törkeänä ryöstönä, kuolemantuottamuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Autossa oli törmäyshetkellä kaksi parikymppistä henkilöä. Autossa ollut nainen menehtyi ulosajossa saamiinsa vammoihin, ja mies toimitettiin vakavasti loukkaantuneena sairaalaan. Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia.

Tapahtumat saivat alkunsa Turussa, missä kaksikko anasti auton työvuorossa olleelta taksinkuljettajalta puukolla uhaten. Ulosajohetkellä tekijät ajoivat taksilla kovaa ylinopeutta.

Asiasta on esitetty mediassa ja somessa osittain virheellisiä tietoja, joita poliisi halusi tällä tiedotteella oikaista. Koska tutkinta on alkuvaiheessa ja kaikkia asianosaisia ei ole vielä kuultu, poliisi ei voi ottaa kantaa kaikkiin julkisuudessa jo esitettyihin väitteisiin.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää tutkinnan tässä vaiheessa.