Varsinais-Suomen Keskusta esittää Annika Saarikkoa Keskustan puheenjohtajaksi

Annika Saarikko saa vahvan tuen Varsinais-Suomesta. Kuvassa ministeri keskustelee arkkipiispa Tapio Luoman kanssa. Kuva: Kirkon kuvapankki/Aarne Ormio

POLITIIKKA.

Keskustan Varsinais-Suomen piirin vuosikokous on 12. elokuuta päättänyt yksimielisesti esittää Annikka Saarikkoa Keskustan puheenjohtajaksi. Saarikko on varsinaissuomalainen kolmannen kauden kansanedustaja sekä tiede- ja kulttuuriministeri.

– Annika on kokenut ja valovoimainen keskustalainen, joka tekee työtään asiantuntemuksella ja täydellä sydämellä. Annikasta saisimme puheenjohtajan, joka tekisi kaikkensa luottamuksen palauttamiseksi Keskustaan, kertoo Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtaja Satu Simelius.

Keskustan puoluekokous järjestetään Oulussa 4.-6. syysykuuta. Puoluekokous valitsee Keskustalle puheenjohtajan seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

– Keskusta kaipaa nyt selkeää linjaa ja johtamista. Omalla aatteellisella otteellaan ja vahvalla esiintymisellään Annika Saarikko olisi paras henkilö johtamaan tämän kansanliikkeen kohti kuntavaaleja ja tulevaisuutta, linjaa puheenjohtaja Simelius.