Turun Seutusanomat selvisi koronasta, syksyn alku näyttää hyvältä

Päätoimittaja Marko Vuosjoki ja toimitusjohtaja Mika Leinonen ovat tyytyväisiä syksyn näkymiin. Turun Seutusanomien lehdet ilmestyvät taas säännöllisesti koronakevään ja kesätauon jälkeen.

KAUPUNKILEHTI.

Koimme keväällä suuria mullistuksia, kun korona vyöryi Eurooppaan ja lopulta myös Suomeen. Myös media kärsi tilanteesta, ja moni lehti jäi kuukausiksi julkaisutauolle. Erityisen hankala kevään tilanne oli Turun Seutusanomien kaltaiselle maksutta joka kotiin jaettavalle kaupunkilehdelle.

Me Turun Seutusanomissa voimmekin iloisina – ja ehkä hieman ylpeinäkin – todeta, että kesän tauon jälkeen olemme saaneet pyörät taas pyörimään oikeaan suuntaan.

Kaupunkilehtemme jaetaan taas joka kotiin Turussa ja sen lähikunnissa, sekä Vakka-Suomen alueella.

Elokuussa julkaisimme yhteensä kahdeksan lehteä; Turun Seutusanomat Keskusta, Turun Seutusanomat Itä, Turun Seutusanomat Länsi ja Seutusanomat Vakka ilmestyivät kukin kahdesti.

Vuoden 2020 lopun jatkamme suunnitellusti lehtiemme julkaisua samaan tahtiin, paitsi marraskuussa, jolloin meiltä ilmestyy suunnitelman mukaan peräti 11 lehteä.

Tilanne ei ole ollut helppo yhdellekään kaupalliselle medialle, ei myöskään meille, mutta teemme hartiavoimin töitä lehden toimituksessa, ilmoitusmyynnissä ja -valmistuksessa.

Tällä hetkellä tilanne on taas paljon kevättä parempi, ja kuten tulikin jo mainittua, julkaisemme lehtiä taas tasaisella aikataululla. Syksy on startannut oikein mukavasti.

Haluammekin tässä yhteydessä toivottaa lukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyviä lukuhetkiä kaupunkilehtemme parissa – ja tietenkin terveyttä!

 

Päätoimittaja Marko Vuosjoki

Toimitusjohtaja Mika Leinonen