Turun Seutusanomat ilmestyy taas 13. elokuuta

    Turun Seutusanomien lehtien ilmestymisalue käsittää lähes koko Varsinais-Suomen.

    Koronakevät ja kesätauko ovat takana, ja Turun Seutusanomat on taas palannut normaaliin arkirytmiin. Kaikki neljä lehteämme – Turun Seutusanomat Länsi, Turun Seutusanomat Itä, Turun Seutusanomat Keskusta ja Seutusanomat Vakka – ilmestyvät tauon jälkeen torstaina 13. elokuuta.

    Verkkolehtemme päivittyy myös tästä eteenpäin säännöllisesti – uusia uutisia onkin jo julkaistu muun muassa Naantalin ja koko Suomen virallisesta Unikeosta ja Raision kirjaston tulevasta näyttelystä.

    Turun Seutusanomien lehtiperhe käsittää neljä lehteä, joiden yhteenlaskettu jakelumäärä on yli 160 000 kappaletta. Turun Seutusanomat on Varsinais-Suomen suurin lehtiperhe jakelumäärällä mitattuna. Lehtemme jaetaan maksutta lukijoidemme koteihin Postin Premium-jakeluna.

    Turun Seutusanomien lehdet ilmestyvät elokuussa kahdesti, ensimmäiset lehdet siis 13. elokuuta ja seuraavat 20. elokuuta.